субота, 27 вересня 2008 11:25

Григорія Суркіса принизили

Григорія Суркіса принизили
Глава української федерації футболу Григорій Суркіс прокоментував рішення УЄФА залишити право на проведення Євро-2012 за Україною та Польщею.

"Добре, що все так закінчилося. Хоча, зізнаюся, ті тяжкі півтори години після наших з Лісткевичем доповідей, протягом яких ми чекали вердикту, далися мені куди важко, ніж очікування рішення в Кардіффі. Для мене особисто це дуже важке випробування. Якщо хочете, ще й приниження. І особисте, і за країну. На тлі тієї ейфорії, яка панувала півтори роки тому, напевно, нам потрібно було бути прагматичнішими, послідовними, професійними - і тоді ми б не довели справу до такого. Якщо ви уважно прочитали прес-реліз, то зрозумієте, що там є дуже багато застережень для наших двох країн. Наприклад, УЄФА сьогодні жодним чином не стверджує, що розподіл міст між країнами у результаті виявиться пропорційним. Тобто якщо якісь міста та арени не готуватимуться належним чином, вони просто підуть з дистанції - а їх замінять інші: або українські, або польські", - наводить слова Суркіса "Советский спорт".
Зараз ви читаєте новину «Григорія Суркіса принизили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути