Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2011 13:31

Гравець "Бостона" встановив новий рекорд НБА за кількістю триочкових влучень

Гравець "Бостона" встановив новий рекорд НБА за кількістю триочкових влучень

Гравець клубу НБА "Бостон Селтікс" Рей Аллен побив рекорд ліги всіх часів за кількістю точних триочкових кидків в регулярних чемпіонатах. У ніч на 11 лютого Аллен закинув три триочкових у домашньому матчі з "Лос-Анджелес Лейкерс" і перевершив досягнення Реджі Міллера, яке становило 2560 кидків, повідомляє Associated Press.

Рекордним став другий точний триочковий кидок Аллена, який він здійснив в кінці першої чверті. Після цього на табло стадіону в Бостоні запалилися цифри "2561", а присутній на грі Міллер привітав Аллена.

Аллен закинув 2561 триочковий кидок, зробивши 6430 спроб. Відсоток попадань склав 39,8. Міллеру, щоб потрапити з-за дуги 2560 разів, знадобилося 6486 спроб (відсоток влучень склав 39,5).

35-річний Аллен у НБА грав за "Мілуокі Бакс", "Сіетл Суперсонікс", а в 2007 році перейшов в "Бостон". У 2008 році він став чемпіоном НБА. У Матчах зірок ліги Аллен грав десять разів. У 2000 році у складі збірної США він став переможцем Олімпіади в Сіднеї.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Бостона" встановив новий рекорд НБА за кількістю триочкових влучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути