Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 14:01

Гравці збірної Хорватії про завтрашню гру з Україною

Капітан збірної Хорватії Ніко Ковач перед посадкою в літак розповів про підготовку і очікування від матчу проти збірної України.

"У нас не було проблем з психологічним станом після матчу з Англією, - сказав Ніко в інтерв"ю sportal.hr, - після такого завжди говорять одні і ті ж слова, а на ділі достатньо однієї гри, щоб заспокоїтися і розслабитися.

Ми ще в самому початку відбіркового циклу, тому не можна сказати, що у нас ситуація "бути або не бути". Після Англії, звичайно, нам не було весело, але з таким суперником завжди можна втратити очки.

Зараз ми можемо зіграти з двома опорниками, та при такій схемі завжди легко захищатися. Чи легко буде атакувати - ніхто не знає, може бути по-різному. Нам не вистачає двох важливих членів команди, але ми повинні справитися і без них.

Втім, справа не в конкретних гравцях, ми повинні бути командою в цілому, і ми повинні бути сильніше психологічно. Якщо буде так, і якщо збірна України не зможе нас здивувати, у нас є шанси перемогти".

Форвард збірної Хорватії Івіце Оліч:

"Ми знаємо, що повинні піднятися на вищий рівень, повинні добитися результату, який дозволить нам продовжувати боротися за вихід з групи, - сказав Оліч, - ми добре підготовлені, ми знаємо, що нашого суперника не кожен зможе перемогти.

Збірна України - команда без яскраво виражених недоліків, але вона і не знаходиться в числі лідерів європейського футболу. Втім, кожен може створити проблеми".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Хорватії про завтрашню гру з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути