Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 11:06

Гравці "Динамо" прокоментували поразку від "Порту"

Стадіон "Динамо" гравці обох команд покидали за опівніч. З роздягалень футболісти виходили з різними настроями. Динамівці з сумними очима неквапом йшли до клубного автобуса, не відмовляючи в інтерв"ю представникам ЗМІ.

Артем Мілевський, нападаючий "Динамо":

- Можу сказати, що ми здорово грали навіть за рахунку 1:1. Зокрема, у Вукоєвіча був момент, коли він потрапив в штангу. Можливо, в тому епізоді, коли ми пропускали другий гол, слід було фолити на нападаючому суперника. Але вийшло, що вийшло. Позначилася наша стара хвороба - ми знову пропустили на останніх хвилинах і втратили дуже потрібні очки.

- Склалося враження, що сьогодні "Динамо" показало одну зі своїх кращих ігор.

- Ми програли, значить, не кращу.

- Чи була установка намагатися досягти перемоги на останніх хвилинах? Команда почала грати у відкритий футбол, за що і розплатилася.

- Нічого подібного не було, але ми дійсно дуже хотіли перемогти. Нас прийшла підтримати величезна кількість вболівальників. Велике їм спасибі за це.

Папе Діакате, захисник "Динамо":

- Нам слід було краще боротися в епізодах, коли пропускали голи. Але це футбол. Тепер потрібно добре працювати, адже у нас ще є дві гра - проти "Арсеналу" на виїзді і з "Фенербахче" в Києві. У них ми повинні показати добрий результат і розраховувати на осічку португальців.

- Гра "Динамо" вам сподобалася?

- Так, але якщо ми припускаємося помилки в Лізі чемпіонів, вона швидко перетворюється на пропущений гол. Сьогодні ми допустили дуже багато помилок, тому пропустили два м"ячі. Тепер потрібно постаратися піднятися в турнірній таблиці.

Флорін Чернат, півзахисник "Динамо":

- З чим, на ваш погляд, пов"язана сьогоднішня поразка? - Після 70-ої хвилини було видно, що команда трохи втомилася. Але нічого не поробиш, це футбол. Їдемо далі.

- Як вважаєте, "Динамо" вийде з групи або потрапить в Кубок УЄФА?

- Хотілося б зіграти в плей-офф Ліги, але подивимося, як буде насправді. Не знаю, як вийде. Зараз шанси є у всіх. Нам треба провести ще два матчі. Сподіваємося, що в Лондоні зможемо добре зіграти, а "Фенербахче" удома потрібно обов"язково обігравати.

- Що тренер сказав після матчу в роздягальні?

- Шкода, що пропустили на останній хвилині. Але трагедії з цього ніхто не робить. Трагедія - це коли людина померла, а то, що відбулося цієї ночі - футбол. Він і прекрасний завдяки таким несподіванкам, за це ми його і любимо.

- Поразка може в психологічному плані позначитися на наступній грі?

- Хлопці дуже переживають після кожної поразки. Зараз потрібно виграти наступний матч в чемпіонаті, щоб підняти моральний дух і з гарним настроєм готуватися до матчу з "Арсеналом".

- Сьогодні ви були в заявці на гру. Коли можна чекати вашої появи на полі?

- Це вирішує тільки тренер. Але я задоволений, що хоч би був в запасі. Сподіваюся, вже скоро гратиму.

- На початку другого тайму Юрій Сьомін постійно щось кричав Лужному і Овчіннікову, показуючи на протилежний фланг. Мова йшла про Гіоане?

- Так, в перерві Тібі попросив заміну, але потім сказав, що пограє ще декілька хвилин, якщо буде добре себе відчувати. Але він не міг бігати, тому тренери і почали кричати.

- Можна сказати, що заміна Гіоане поламала гру? Адже малюнок матчу абсолютно змінився.

- Я б так не говорив. Просто так вийшло. На поле вийшов Бангура, але це не означає, що через нього ми пропустили. На полі грають всі 11 футболістів.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" прокоментували поразку від "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути