пʼятниця, 07 грудня 2018 20:11

Гравці лондонського клубу влаштували бурхливу вечірку з алкоголем і дівчатами
5

Футболісти лондонського "Арсеналу" потрапили у скандал через вечірку з вживанням "звеселяючого газу" і алкогольних напоїв.

Інформацію про вечірку напередодні старту сезону в серпні опублікувала The Sun, в розпорядження якої потрапили ексклюзивні відеозаписи з заходу.

 

П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сеад Колашинаць, Олександр Лаказетт, Маттео Гендузі, Шкодран Мустафі і Генріх Мхітарян потрапили на камери під час вечірки в одному з елітних клубів Лондона.

 

Джерело повідомляє, що на вечірці була горілка Ciroc (2250 євро за пляшку), шампанське Dom Perignon (2250 євро за пляшку), а також Hennessy VS Scotch (2800 євро за пляшку).

 

Але це не все - крім вживання алкоголю, гравці також вдихали "звеселяючий газ" з повітряних кульок. Цей газ чинив на гравців серйозний ефект, наприклад, Маттео Гендузі навіть втратив на деякий час свідомість.

 

Все це підтверджують кадри з камер відеоспостереження. Згідно з цими кадрам "звеселяючий газ" не вдихали тільки Мхітарян і Мустафі.

Відзначається, що гравці орендували окремий зал в клубі, куди були запрошені 70 дівчат і всі крім футболістів в цей день повинні були здавати свої мобільні телефони, щоб ніхто не міг зробити провокаційні фото. Після закінчення вечірки близько 4 ранку, багато гравців усамітнилися з запрошеними дівчатами в окремих кімнатах або своїх авто, повідомляє джерело.

 

Видання задається питанням, як відреагує на те, що трапилося наставник "Арсеналу" Унаї Емері, який є прихильником суворої дисципліни і заборонив футболістам вживати навіть фруктові соки на тренувальній базі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Манчестер Юнайтед" влаштував перестрілку з "Арсеналом" - відео

Після 15 турів АПЛ "Арсенал" займає 5 місце, маючи в активі 31 очко.

Зараз ви читаєте новину «Гравці лондонського клубу влаштували бурхливу вечірку з алкоголем і дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути