середа, 02 квітня 2008 15:46

Гран-прі Європи викликав величезний ажіотаж серед уболівальників "Формули-1"

1 квітня, у день початку продажу квитків на Гран-прі Європи "Формули-1", який цього року вперше пройде на новій вуличній трасі у Валенсії, серед місцевих автогоночних уболівальників спостерігався небачений ажіотаж.

Національна щоденна спортивна газета Marca стверджує, що перша квота квитків, виділена для продажу через інтернет, розійшлася менше, ніж за годину. Також повідомляється, що наплив охочих був такий великий, що сайти, які торгували квитками, виявилися переобтяженими і працювали з перебоями. Зокрема, придбання абонементів на всі три дні Гран-прі Європи, які коштували від 195 до 480 євро, фактично, перетворилося на лотерею.

Інша щоденна газета, El Pais, опублікувала знімки довжелезних черг, які вишикувалися біля квиткових кас: за офіційними даними, трибуни траси у Валенсії зможуть вмістити максимум 112771 глядача, і всі розуміють, що забаритися – значить, позбавити себе задоволення потрапити на гонку.

Вулична траса, прокладена в районі морської гавані Валенсії, налічує 25 поворотів. Уздовж неї побудовано 26 трибун для глядачів. На відміну від традиційних автодромів, стоячих місць тут не передбачено взагалі.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Гран-прі Європи викликав величезний ажіотаж серед уболівальників "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути