вівторок, 13 березня 2007 16:17

Гонщики "Формули-1" підтримали ідею проведення нічних Гран-прі

Берні Екклстоун розповів про свої плани щодо календаря "Формули-1" наступного сезону - двадцять Гран-прі з перенесенням деяких східних етапів на вечірній і нічний час. Це вигідно для телекомпаній і зручно для глядачів, яким не доведеться прокидатися вранці, щоб подивитися трансляцію. Сьогодні гонщики підтримали цю ідею, повідомляє f1news.ru.

- Блискуча ідея! Нічні гонки - це дійсно здорово, хоча з певними труднощами ми напевно зіткнемося. Для початку потрібно спробувати провести тести вечірньої пори, знайти баланс між природним і штучним освітленням, потім попрацювати вночі. У Ле Мані машини вночі їдуть швидше - спадає спека, що сприятливо позначається на роботі двигуна, та і гонщикам, десь у Малайзії, було б набагато легше, - вважає Марк Уеббер.

- Відмінна пропозиція. Щоправда, я не уявляю, як з кокпіта, на швидкості в 300 км/ч, виглядатиме траса при штучному освітленні. Я ганявся вночі на карті, але "Формула-1" - зовсім інша справа. Публіка напевно буде у захваті, головне, щоб було безпечно, - сказав Рубенс Баррікелло.

Зараз ви читаєте новину «Гонщики "Формули-1" підтримали ідею проведення нічних Гран-прі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути