вівторок, 27 квітня 2010 13:49

Голову індійської прем"єр-ліги з крикету звинувачено в корупції

Голову індійської прем"єр-ліги з крикету звинувачено в корупції

Главу індійської прем"єр-ліги з крикету (IPL) Лаліта Моді відсторонили від займаної посади у зв"язку із звинуваченнями в корупції, повідомляє BBC News. Тимчасовим головою призначено Чірая Аміна. Президент Контрольної ради з крикету (BCCI) Шашанк Манохар зазначив, що звинувачення на адресу Моді шкодять репутації прем"єр-ліги.

Згідно з рішенням керівників BCCI, Лаліт Моді усунений від управління прем"єр-лігою, а також від роботи у всіх комітетах Контрольної ради. Крім цього колишньому голові запропонували відповісти на всі звинувачення, висунуті на його адресу. Сам Моді на засіданні, де приймалися ці рішення, бути присутнім відмовився.

В рамках розслідування справи про корупцію податкові інспектори запросили у IPL ряд документів. Проте пізніше з"ясувалося, що вони зникли з офісу прем"єр-ліги з крикету. Сам Лаліт Моді всі звинувачення в корупції заперечує.

Як відзначають журналісти, індійська прем"єр-ліга з крикету є однією з найбагатших у світі. У неї входять вісім команд, у яких грають спортсмени з усього світу. За середнім рівнем зарплат вона поступається тільки Національної баскетбольної асоціації (НБА).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Голову індійської прем"єр-ліги з крикету звинувачено в корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути