субота, 27 жовтня 2007 10:45

Головний тренер "Севільї" поїхав працювати до Лондона

В п"ятницю пізно увечері Хуанде Рамос залишив пост головного тренера "Севільї", повідомляє football.ua.

Фахівець звільнився від зобов"язань перед андалусійським клубом і, не згадуючи назву "Тоттенхема", на своєму сайті відзначив, що отримав дуже принадну пропозицію, від якої не мав права відмовлятися заради своєї кар"єри. "Для моєї сім"ї, для мого професійного зростання було неможливо не поїхати до Лондона", - підкреслив Рамос.

Лондонська газета Evening Standard вже назвала умови, які іспанському тренерові запропонували "Шпори". За даними видання, йдеться про контракт на 4,5 роки вартістю 25 мільйонів фунтів стерлінгів (35,7 мільйона євро).

"Іноді, хоча це звучить дивно, тренер може отримати цікаву пропозицію по ходу сезону. І такий виклик я отримав зараз. Не у червні, а в жовтні", - відмітив Рамос.

За повідомленням прес-служби "Севільї", фахівець розірвав свій контракт в односторонньому порядку, надавши керівництву клубу відповідні папери. Отже тепер "він - колишній головний тренер "Севільі", говориться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Севільї" поїхав працювати до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути