Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2007 13:29

Головний тренер "Русенборга" залишив клуб після перемоги над "Валенсією"

Після перемоги над "Валенсією" з рахунком 2:0 наставник "Русенборга" Кнут Терум покинув свій пост за взаємною згодою з клубом. До кінця року тренувати команду буде Тронд Хенріксен, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У національному чемпіонаті "Русенборг" займає шосте місце серед 14 клубів.

"Родзинка "Русенборга" завжди була в командній грі, і я не хочу втримуватися на цій роботі за будь-яку ціну, - сказав Терум. - Я покидаю клуб з великим багажем корисного досвіду".

Терум очолив "Русенборг" літом 2006 року як тимчасовий змінник Пер-Матіаса Хегмо, який пішов у відставку за станом здоров"я. Терум привів клуб до золотих медалей, після чого підписав контракт на постійній основі. "Я щосили прагнув забезпечити результат, - сказав він. - Але турнірна таблиця говорить про те, що 2007 рік вийшов невдалим для клубу. А щоб люди були задоволені, потрібно займати перше місце. Я багато чому навчився, але останні тижні були дуже важкими".

Голова правління "Русенборга" Терьє Свенсен підтвердив, що головною причиною відставки Терума стали погані результати в першості країни.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Русенборга" залишив клуб після перемоги над "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути