середа, 16 липня 2008 17:44

Головна сенсація Australian Open пропустить Олімпіаду

Фіналіст Відкритого чемпіонату Австралії 2008 року Жо-Вільфред Тсонга пропустить Олімпійські ігри в Пекіні. Тсонга не зможе взяти участь в тенісному турнірі Олімпіади через травму. В цей час він проходить відновлення після операції з приводу травми коліна.

Перед тим, як прийняти рішення про відмову брати участь в Олімпіаді, 23-річний тенісист проконсультувався з лікарем олімпійської збірної Франції Бернаром Монтальваном. На Іграх в Пекіні Тсонга замінить Мішель Лодра.

Також про відмову виступити на тенісному турнірі пекінської Олімпіади через травму повідомили австрієць Штефан Кубек, замість якого зіграє Кріс Гуччіоне з Австралії, а також італійка Карін Кнапп, яку замінить її співвітчизниця Мара Сантаньєло.

У січні 2008 року Тсонга у фіналі Australian Open програв сербу Новаку Джоковічу. На сьогодні француз займає 18-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, пише Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Головна сенсація Australian Open пропустить Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути