неділя, 07 вересня 2008 12:42

Голкіпер"Чорноморця" отримав серйозну травму та вибув на півроку

Пошкодження, отримане в кінці виїзного матчу з сімферопольською "Таврією" голкіпером одеського "Чорноморця" Віталієм Руденко, виявилося вельми серйозним - надрив хрестоподібної зв"язки. Діагноз, поставлений лікарями на підставі проведеного дослідження, - магнетайму, в даному випадку свідчить про втрату гравця на тривалий термін. Поки його рамки доволі розпливчаті - від одного місяця до чотирьох. У гіршому випадку - на півроку. Це означає, що як мінімум у двох-трьох найближчих матчах Руденко не зіграє.

- Наразі я знаходжуся в Києві, де мене чекає консультація у відомого спортивного хірурга Ярослава Лінько, - сказав капітан "моряків". - А потім через тиждень відправлюся до Німеччини. Там і вирішиться, що мене чекає. Ситуація поки не ясна: одні лікарі вважають, що при найсприятливішому для мене варіанті, обмежуючись лише уколами та всілякими процедурами, я зможу відновити роботу як мінімум через місяць. Правда, при цьому медики не дають гарантії, що проблема з коліном себе повністю вичерпає. На думку ж інших, необхідна операція. У цьому випадку на лікування та відновлення піде значно більше часу - від чотирьох місяців до півроку.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер"Чорноморця" отримав серйозну травму та вибув на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути