понеділок, 21 жовтня 2019 14:10

Гольова феєрія "Аталанти" та перемога "Ман Сіті": як зіграли суперники українських клубів в єврокубках

Гольова феєрія "Аталанти" та перемога "Ман Сіті": як зіграли суперники українських клубів в єврокубках
Роман Яремчук забив 8 гол в бельгійському чемпіонаті в поточному сезоні. Фото: Фк"Гент"

На цьому тижні після 3-тижневої паузи відновлюються матчі єврокубків. "Шахтар" вже у вівторок прийматиме "Динамо" Загреб у Харкові, а "Динамо" та "Олександрія" зіграють у четвер матчі Ліги Європи.

Найближчий суперник "гірників" "Динамо" Загреб переміг у гостях середняка "Горіце" 4:2 у чемпіонаті Хорватії. Причому підопічні Б'єлци догравали матч у меншості. "Ман Сіті" без проблем розібрався в гостях із "Крістел Пелес" 2:0. Українець Олександр Зінченко просидів весь матч на лавці запасних. "Аталанта" та "Лаціо" видали справжній гольовий трилер у Серії А. Команда Руслана Малиновського перемагала під час гри 3:0, але не змогла втримати перевагу та завершила матч внічию. Сам Малиновський провів повний матч.

Суперник "Динамо" у четвер "Копенгаген" вдома легко переміг "Єсб'єрг" 3:1. Чемпіон Данії володів ігровою та територіальною перевагою протягом всієї гри. Гості забили м'яч престижу тільки наприкінці кінці гри, коли рахунок вже був 3:0. "Лугано" вдома зіграв унічию з "Цюрихом". Обидві команди мали свої нагоди, але ніхто так і не зміг забити гол. "Мальме" поступився "Гаммарбю" 0:2. Суперник "динамівців" перший пропустив гол, потім намагався відігратися, але наприкінці гри знову пропустив.

"Сент-Етьєн" після зміни тренера покращив результати. Цього разу в гостях суперник "Олександрії" переміг "Бордо" 1:0. "Вольфсбург" зіграв унічию з лідером Бундесліги "Лейпцигом" 1:1. "Гент" у чемпіонаті Бельгії переміг "Васлен-Беверен" і закріпився на 3-й сходинці турнірної таблиці. Український форвард Роман Яремчук відкрив рахунок у цьому матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола отримав пропозицію очолити каталонських сепаратистів

В УПЛ "Динамо" у Києві мінімально перемогло "Олександрію", а "Шахтар" розгромив "Колос" 6:0.

Зараз ви читаєте новину «Гольова феєрія "Аталанти" та перемога "Ман Сіті": як зіграли суперники українських клубів в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути