субота, 11 серпня 2007 21:37

Гладкий знову рятує "Шахтар"

Донецький "Шахтар" вдома здобув важку і, найголовніше, вольову перемогу на полтавською "Ворсклою" з рахунком 2:1 і продовжили переслідування дніпропетровського "Дніпра", який завдяки точним ударам Назаренко і Кравченко переміг "Нафтовик".


Поєдинок "Шахтар" - "Ворскла" пройшов за ігрової і територіальної переваги господарів, в складі яких дебютував бразилець Ільсіньо. Але рахунок у першому таймі відкрили гості – Мирослав Груміч скористався помилкою Дмитра Чигринського і з близької відстані переграв Андрія Пятова.


Відігрались гірники практично на початку другого тайму завдяки дальньому пострілу Фернандіньо. Надалі полтавчанам вдавалось стримувати масовані атаки підопічних Мірчі Луческу і, не відомо як закінчилась гра, якщо б не Олександр Гладкий, після подачі з кутового один з кращих бомбардирів чемпіонату головою переграв Сергія Долганського.


Коли йшла вже друга додаткова хвилина с кількох метрів головою бив Саша Джурічіч. Пятов в цьому моменті був безсилий допомогти своїй команді, але м"яч пролетів буквально в метрі від стійки воріт.

"Шахтар" - "Ворскла" - 2:1 (0:1).


11 серпня. Донецьк. РСК "Олімпійський".


Суддя: Ігор Іщенко (Київ).


"Шахтар": Пятов, Кучер, Шевчук, Чигинський, Жюбшман (Дуляй, 5), Фернандіньо, Жадсон, Ільсіньо, Срна, Адріано (Гладкий, 64), Лукареллі (Брандао, 46).


Головний тренер Мірча Луческу.


"Ворскла": Долганський, Цуррі, Джуричич, Главіна, Даллку, Маркоськи, Кравченко, Медведєв, Чижов, Груміч (Артюх, 80),, Пуканич (Янузі, 58).


Голи: Груміч (31), Фернандіньо (54), Гладкий (79)


Попередження: Дуляй (5), Пуканич (30), Жадсон (70), Даллку (72).

Зараз ви читаєте новину «Гладкий знову рятує "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути