Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 14:04

Футболу не буде! Спортивні канали залишать кабельну мережу

Футболу не буде! Спортивні канали залишать кабельну мережу
Як повідомляє офіційний сайт компанії ВОЛЯ, спортивні канали Спорт 1, Спорт 2, Спорт 3 і Спорт 4, які транслювали футбольні матчі ТОП-ЧЕМПІОНАТІВ, тенісні турніри, бокс і багато інших подій покинуть кабельну мережу. Причина цьому - підвищення ліцензійних відрахувань.

У планах компанії ВОЛЯ вивід на екран в листопаді повністю футбольного каналу ТРК "Футбол" і підключення каналів від Viasat Sport. Але навіть цілодобовий футбольний канал "Футбол" не зможе замінити 4 Спорт, адже не можливо фізично показати декілька матчів в прямій трансляції, що почалися в один час.

Заява ВОЛІ із цього приводу:

Нами було одержано лист від компанії "Поверхность", яка в односторонньому порядку підвищує з 1 жовтня розмір ліцензійних відрахувань до 10 доларів за абонента або розриває договір.

Нагадаємо, що весь пакет "Спорт", який пропонується абонентам компанії ВОЛЯ і в якому, окрім телеканалів компанії "Поверхность", є ще 5 каналів спортивної тематики, коштує +20 грн.

Тому компанія ВОЛЯ не може погодитися з такими умовами, у зв"язку з чим вимушена внести зміни в перелік каналів в пакетах: тобто телепрограми Спорт 1, Спорт 2, Спорт 3 і Спорт 4, а також Планета-Спорт-Украина і AC Milan Channel, на жаль, не будуть присутня в цифрових пакетах, починаючи з жовтня 2008 року.

Разом з тим компанія ВОЛЯ планує до кінця року завершити переговори з правовласниками, і поповнити цифрові пакети рейтинговим всесвітньо відомим каналом Viasat Sport, а футбольні фанати зможуть насолоджуватися чемпіонатами на новому 100%-футбольному каналі - "Футбол" (який планується до виходу до ефіру в листопаді 2008 року).

football.sport.com.ua



Зараз ви читаєте новину «Футболу не буде! Спортивні канали залишать кабельну мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути