пʼятниця, 10 серпня 2007 17:10

Футбольні уболівальники витратять на ставки більше $10 мільярдів

Авторитетна англійська букмекерська контора Ladbrokes спрогнозувала, що в наступаючому сезоні (2007/08) футбольні уболівальники по всьому світу поставлять на матчі близько п"яти мільярдів фунтів стерлінгів (більше десяти мільярдів доларів). Ця сума стане абсолютним рекордом за всю історію футболу, повідомляє Лента.Ру.

Прогноз Ladbrokes заснований на аналізі тенденцій активності гравців на футбольному тоталізаторі у всьому світі. Лідером за кількістю поставлених уболівальниками грошей як і раніше залишиться англійський прем"єр-ліга. У цьому турнірі особливу увагу привертає протистояння "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" Крім того, в міжсезонні-2007 багато клубів (наприклад, "Ліверпуль") зробили гучні придбання на трансферному ринку і також мають намір претендувати на чемпіонство.

Велика кількість ставок, як завжди, очікується на матчі Ліги чемпіонів, Кубка УЄФА і чемпіонатів Іспанії і Італії. Перехід півзахисника збірної Англії Девіда Бекхема з мадридського "Реала" до американського "Лос-Анджелес Гелаксі" привернув додатковий інтерес до американської ліги (MLS).

Зараз ви читаєте новину «Футбольні уболівальники витратять на ставки більше $10 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути