Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2007 10:48

Футбольні болільники витратять на тоталізатор 10 мільярдів доларів

Авторитетна англійська букмекерська контора Ladbrokes спрогнозувала, що в новому сезоні (2007/08) футбольні болільники по всьому світу поставлять на матчі близько п`яти мільярдів фунтів стерлінгів (понад десять мільярдів доларів). Ця сума стане абсолютним рекордом за всю історію футболу.

Прогноз Ladbrokes спирається на аналізі тенденцій активності гравців на футбольному тоталізаторі по всьому світі. Лідером щодо кількості поставлених болільниками грошей як і раніше залишиться англійська прем`єр-ліга. У цьому турнірі особливу увагу привертає протистояння "Манчестер Юнайтед" і "Челсі". Крім того, в міжсезоння-2007 багато клубів (наприклад, "Ліверпуль") зробили гучні придбання на трансферному ринку і також мають намір претендувати на чемпіонство.

Велика кількість ставок, як завжди, очікується на матчі Ліги чемпіонів, Кубка УЕФА і чемпіонатів Іспанії та Італії. Перехід півзахисника збірної Англії Девіда Бекхема з мадридського "Реала" до американського "Лос-Анджелеса Гелексі" привернув додатковий інтерес до американської ліги (MLS).

В Англії відсьогодні стартує новий сезон футбольної прем`єр-ліги. Чемпіонат-2007/08 відкриється в Сандерленді, де однойменна команда - новачок цього сезону - прийме столичний "Тоттенхем". Також у суботу буде зіграно ще шість матчів, , повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Футбольні болільники витратять на тоталізатор 10 мільярдів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути