пʼятниця, 29 жовтня 2010 09:25

Футбольні арбітри Португалії можуть зірвати чемпіонат країни

Футбольні арбітри Португалії можуть зірвати чемпіонат країни

Португальські футбольні арбітри заявили про проведення масового страйку, який загрожує серйозними наслідками для чемпіонату країни.

Судді готуються провести масовий страйк 6-7 листопада, що загрожує зривом безлічі запланованих на ці дні матчів різних ліг країни.

Акція спрямована проти законопроекту, згідно з яким з наступного року арбітри будуть зобов'язані виплачувати соціальний податок незважаючи на те, що не працюють на професійній основі.

Президент Португальської асоціації футбольних арбітрів (APAF) Луїш Гільєрме вже заявив, що акція буде масовою: "Величезна кількість арбітрів не будуть працювати 6 і 7 листопада. Звичайно, поправки до законодавства торкнуться в першу чергу суддів нижчих ліг, але багато їхніх колег з Прем'єр- Ліги збираються підтримати страйк на знак солідарності", - наводить його слова Reuters.

Гільєрме висловив надію, що уряд країни і Португальська футбольна федерація намагатимуться врегулювати питання з податками до 6 листопада. На 7 листопада в числі інших ігор запланована принципова зустріч лідера турнірної таблиці "Порту" і "Бенфіки", що посідає друге місце.

Раніше повідомлялося, що португальський "Спортінг" націлився на форварда київського "Динамо" Артема Мілевського.

За матеріалами sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Футбольні арбітри Португалії можуть зірвати чемпіонат країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути