вівторок, 31 липня 2007 19:26

Футболісти "Легії" вийшли на поле зі словами вибачення на футболках

Футболісти варшавської "Легії" перед черговим домашньому матчем вишли на полі в майках зі словами вибачення за поведінку своїх фанатів у Вільнюсі. Провести цю демонстративну акцію вирішили гравці "Легії", засуджуючи хуліганську поведінку частини своїх уболівальників, повідомляє Газета.Ру.

На польській і литовській мовах на майках було написано: "Вибачаємося перед Вільнюсом".

Безпорядки на стадіоні в столиці Литви відбулися 8 липня під час матчу місцевої команди "Вєтра" з "Легією" в першому колі розіграшу Кубка Інтертото. На початку другого тайму агресивно настроєні фанати "Легії" вибігли на поле і влаштували бійку з поліцією. Хаос на стадіоні продовжувався близько півгодини, матч не був дограний.

Дисциплінарний комітет УЄФА зарахував "Легії" поразку та позбавив її в наступному сезоні права участі в європейських кубкових турнірах. "Легія" зобов"язана також відшкодувати заподіяний стадіону "Вєтри" збиток у розмірі 72 тисяч літів (більше 20 тис.євро).


Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Легії" вийшли на поле зі словами вибачення на футболках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути