вівторок, 06 листопада 2012 18:10

Футболісти "Порту" відвідали Софію Київську
5

Фото: ФОТО: ojogo.pt

Футболісти португальського "Порту" за день до матчу проти "Динамо" потренувалися на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин були відкритими для журналістів.

"Очікуємо прибуття близько 100-200 наших вболівальників, - розповідає прес-аташе "драконів". - Розумієте, зараз у Португалії криза і не багато людей можуть собі дозволити такі мандрівки. Тим більше, минулого сезону "Порту" грав у Донецьку, а у сезоні 2008/09 зустрічався з "Динамо". Так що вболівальники вже все тут знають і їм нецікаво їхати.

Приємно, що в Україні зараз тепла погода. Напевно, це спеціально для нас (сміється). Можу посперечатися, що наступного тижня у вас буде набагато холодніше. Хоча наші гравці вже звикли до низьких температур, адже зовсім недавно ми грали у Донецьку та Санкт-Петербурзі. Їх таким не здивуєш".

Журналіст провідного спортивного видання Португалії "O Jogo" Антоніо Соареш зазначив, що голкіпер Елтон та півзахисник Лучо Гонсалес, які були під питанням, зможуть зіграти проти "Динамо".

"Елтон готовий грати, його місце у воротах навіть не обговорюється, - каже Антоніо. - І Перейра, і Отаменді були щирими, коли казали, що хочуть перемогти і взяти тут три очки. "Порту" все одно проти кого грати, вони завжди налаштовані на виграш. Результат матчу залежить, у тому числі, від гри "Динамо". Якщо кияни підуть на ризик і будуть грати першим номером, то у "драконів" може з'явитися простір для контратак".

Колега додав, що зараз обличчя "Порту" визначають нападники Джексон Мартінес та Хамес Родрігес.

Відзначимо, що у понеділок гравці "Порту" і тренерський штаб відвідали Софію Київську.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" пройде сьогодні, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" о 21:45. Пряма трансляція поєдинку на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Порту" відвідали Софію Київську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути