Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 14:21

Футболіста помилували за гол п'ятою з пенальті

Футболіста помилували за гол п'ятою з пенальті

Футболіст збірної Об'єднаних Арабських Еміратів Тейяб Авана уникнув покарання за гол, який він забив з пенальті ударом п'ятою під час товариського матчу з Ліваном.

Авані, обвинуваченому в неповазі до суперника, загрожувало покарання аж до штрафу і дискваліфікації, повідомляє видання Emirates 24/7.

Матч між збірними ОАЕ і Ліваном відбувся 17 липня і завершився перемогою аравійців з рахунком 7:2. Авана реалізував пенальті на 79-й хвилині, зробивши рахунок 6:2. Він отримав жовту картку, а головний тренер збірної ОАЕ Сречко Катанець відразу замінив гравця.

Катанець і менеджер збірної Есмаель Рашид звинуватили Авану в неповазі до суперника, а Рашид додав, що таким гравцям не місце в національній команді. Після матчу Авана приніс вибачення своїм партнерам.

Увечері 19 липня відбулася збори команди ОАЕ, на якому було прийнято рішення не карати гравця ні штрафом, ні дискваліфікацією. При цьому Рашид додав, що у Катанеця залишається право застосувати до Авани інші санкції.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста помилували за гол п'ятою з пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути