вівторок, 03 липня 2007 12:24

Футболіста казанського "Рубіна" вбили

Рідні захисника "Рубіна" Ленара Гільмулліна, що помер 22 червня від черепно-мозкових травм, отриманих при обставинах, які так і не з"ясували, висунули свою версію його смерті, інформує www.gazeta.ru.

- Його вбили, – заявив старший брат футболіста Ільдар Гільмуллін. – Він потрапив в аварію і нічого не зламав? Руки, ноги - цілі. А ви подивитеся одяг, в якому Ленара знайшли вранці в понеділок.

Мати Ленара Гільмулліна показала, що на шортах і легкій куртці без коміра, по всій спині і ззаду на білих плавках протягнувся яскраво виражений брудно-зелений слід.

- Знайшли Ленара на узбіччі розділової смуги, де ніяких слідів від мотоцикла не було, – додав Ільдар Гільмуллін. – Документів у Ленара не було, телефон зник. Ключ із золотим брелко не забрали, гроші теж знайшлися, 34 тисячі. Але у нього того дня їх було з собою значно більше... Техпаспорт на новий автомобіль Ленара теж ніде не можемо знайти Слідчий говорить, що Ленара виявили двоє хлопців, після чого зупинили машину, щоб шофер викликав "швидку". Ніби ці двоє бачили, як Ленар впав з мотоцикла. Але де ці очевидці, куди вони зникли.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста казанського "Рубіна" вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути