четвер, 25 грудня 2008 16:10

Футболіст збірної США виступатиме за команду Сербії

Футболіст дортмундськой "Борусії" Невен Суботіч відмовився грати за збірну США. Суботіч проінформував американську футбольну владу, що виступатиме за збірну Сербії. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AssociatedPress.

20-річний Суботіч - серб, який народився в Боснії. За правилами ФІФА, він має право виступати за національні команди США, Боснії і Сербії. Раніше Суботіч грав за збірні США для футболістів не старше 17 і не старше 20 років. Рішення про те, за яку саме національну команду Суботіч виступатиме, гравець повинен прийняти до грудня 2009 року, коли йому виповниться 21 рік.

За даними Футбольного союзу Сербії, Суботіч вирішив "повернутися до коріння". Очікується, що Суботіч дебютує в сербській команді на міжнародному турнірі на Кіпрі, який пройде в лютому 2009 року. Головний тренер збірної Сербії Радомир Антіч заявив, що планує використовувати Суботіча в центрі оборони в парі з Неманьєю Відічем в матчах відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року.

У чемпіонаті Німеччини сезону-2008/09 Суботіч провів за "Борусію" 17 матчів і забив п"ять голів. Повідомлялося, що в послугах футболіста зацікавлений італійський "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної США виступатиме за команду Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути