четвер, 24 листопада 2011 15:56

Футболіст "Боруссії" отримав подвійний перелом щелепи у матчі з "Арсеналом"

Футболіст "Боруссії" отримав подвійний перелом щелепи у матчі з "Арсеналом"

Футболіст лондонського "Арсеналу" Томас Вермален зламав щелепу гравцеві дортмундської "Боруссії" Свену Бендеру в матчі групового турніру Ліги чемпіонів. В одному з ігрових епізодів Вермален випадково потрапив Бендеру ногою в обличчя. 24 листопада футболістові "Боруссії" зробили операцію, повідомляє Reuters.

Матч "Арсенал" - "Боруссія" відбувся в середу в Лондоні і завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. Бендеру довелося залишити поле на 25-й хвилині. Він не зміг повернутися з командою до Німеччини і залишився в Лондоні, де і був прооперований. Операція тривала три години.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Барселона" вдесяте виграла груповий етап Ліги чемпіонів

Наскільки серйозна травма Бендера і коли він зможе повернутися на поле, поки невідомо. У матчі з "Арсеналом" травму отримав також один з лідерів "Боруссії" Маріо Гетце, який був замінений на 29-й хвилині. Головний тренер команди Юрген Клопп після гри відзначив, що втрата двох футболістів позначилася на грі "Боруссії".

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, перед останнім туром Ліги чемпіонів у групі F в "Арсеналу" 11 очок, у французького "Марселя" - сім, у грецького "Олімпіакоса" - шість, у "Боруссії" - чотири. 6 грудня відбудуться матчі "Олімпіакос" - "Арсенал" і "Боруссія" - "Марсель".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Боруссії" отримав подвійний перелом щелепи у матчі з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути