Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 16:28

Фрей дебютує у воротах збірної Франції проти України

За інформацією авторитетного видання Lequipe, першим номером французької збірної в сьогоднішньому матчі буде Себастьян Фрей.

Таким чином, воротар, який в 17 років покинув Францію, може дебютувати в національній збірній своєї країни, повідомляє football.ua.

У ієрархії французьких воротарів голкіпер італійської "Фіорентини" на даний момент займає третє місце після Грегорі Купе і Мікаеля Ландро. Перший, як відомо, поки що травмований, проте його повернення вже не за горами. У останніх іграх "рамку" французької збірної захищав воротар ПСЖ, проте його гра була не ідеальною.

"Для мене є чітка ієрархія щодо воротарської позиції. Хоча звичайно, мене радує, що у мене є варіанти. Проте я не збираюся ставити когось в склад тільки для того, щоб зробити йому подарунок. Проблема в тому, що для того, щоб замінити воротаря, потрібно щоб він отримав травму. Що ж до Мікаеля Ландро, то у мене немає до нього питань, і я чудово обізнаний про його можливості", - розповів про проблеми воротарів в збірній головний тренер Раймон Доменек.

Зараз ви читаєте новину «Фрей дебютує у воротах збірної Франції проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути