неділя, 31 серпня 2008 11:40

Форвард "Торіно" готовий грати в "Ромі" навіть голкіпером

Досвідчений Давід Ді Мікеле рветься в Рим, куди його манить футболка "джалло-россі".

32-річний футболіст все літо не приховував бажання залишити свою нинішню команду - "Торіно", але до закриття трансферного вікна залишилося зовсім небагато, а він все ще в Турині.

"Рома" - для мене поки нездійснена мрія, готовий грати в цій команді навіть на позиції воротаря, - розповідає Давид Ді Мікеле. - Звичайно, час йде, шансів на перехід стає все менше і менше, але у футболі, як і в житті, ніколи не можна говорити "ніколи".

"Якщо доля все-таки подарує мені такий шанс, я обов"язково ним скористаюся. Виступати за "Рому" - це мрія всього мого життя. Це моє рідне місто, і це моя улюблена команда (тут варто зазначити, що Ді Мікеле народився в Гідонії, передмісті Риму, де переважно вболівають за "Лаціо")".

"Разом з джалло-россі у мене буде шанс взяти участь в Лізі чемпіонів. Правда, Лучано Спаллетті останнім часом зі мною не зв"язувався. Готовий бути в "Ромі" навіть четвертим форвардом, до того ж, я можу діяти на різних позиціях в атаці", - підсумував Давид.

Нагадаємо, що Спаллетті чудово знайомий з Ді Мікеле, адже не так давно вони разом працювали в "Удінезе", пише Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Торіно" готовий грати в "Ромі" навіть голкіпером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути