четвер, 31 січня 2008 18:53

Фінську біатлоністку Варіс повинні дискваліфікувати довічно

Сьогодні, 31 січня, Міжнародний союз біатлоністів (IBU) оголосив, що контрольна проба "В" фінки Кайси Варіс, узята 11 січня, підтвердила результати першої проби і дала позитивний результат на еритропоетин.

- Проба "В" була проаналізована 29 січня в швейцарській антидопінговій лабораторії в Лозанні, - розповів Ланге. - Представники Кайси Варіс спочатку наполягали на пізнішому рокриті проби, поки їм не перешлють всі документи і докладний аналіз проби "А". Коли стало ясно, що це займе тривалий час, IBU все-таки призначив розкриття проби на 29 січня, представники Варіс в лабораторії не з"явилися, хоча мали право бути присутнім як спостерігачі. Результат проби "В" підтвердив результати першої проби. Асоціація біатлону Фінляндії вже не включила Варіс в заявку на чемпіонат світу в Остерсунді. Протягом наступних 14 днів, виконком IBU збереться на екстрене засідання і прийме рішення у даній справі.

За другий в кар"єрі випадок вживання допінга Кайсе Варіс загрожує довічна дискваліфікація.

"Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «Фінську біатлоністку Варіс повинні дискваліфікувати довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути