субота, 08 березня 2008 14:58

ФІА закликала відмовитись від професійних контактів з екс-головним механіком "Феррарі"

Міжнародна федерація автоспорту (ФІА) не може покарати колишнього головного механіка "Феррарі" Найджела Степні, проте радить всім, хто працює в автоспорті, утриматися від будь-яких професійних контактів з ним протягом як мінімум півтора року.

"Містер Степні дав необхідні пояснення і вибачився перед ФІА, хоча продовжує висловлювати заперечення щодо ступеня своєї причетності в шпигунському скандалі. Оскільки містер Степні не є власником ліцензії ФІА, ніякі формальні кроки відносно нього не будуть зроблені, хоча Федерація співпрацює з поліцією Італії, яка розслідує дії Степні. Проте ФІА рекомендує всім особам, які професійно працюють в автоспорті, утриматися від будь-яких професійних контактів з містером Степні без вжиття відповідних заходів безпеки, пов"язаних з оцінкою його професійної придатності до участі в міжнародному автоспорті. Ця рекомендація дійсна до 1 липня 2009 року", - сказано в заяві ФІА.

Пізніше юридичний відділ ФІА повинен буде зібратися, щоб ще раз зустрітися зі Степні і ухвалити остаточне рішення щодо його майбутнього в автоспорті.

Як відомо, Степні звинувачується в шпіонажі на користь McLaren.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «ФІА закликала відмовитись від професійних контактів з екс-головним механіком "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути