Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 08:46

ФФУ заощадить на бразильцях $ 2 млн

ФФУ заощадить на бразильцях $ 2 млн

ФФУ планувала домовитися з Бразилією про проведення матчу нинішньої осені, однак тоді мова йшла про те, що латиноамериканці прилетять в Україну.

У такому випадку за матч з бразильцями українській стороні довелося б викласти не менше $ 2 млн. Схоже, випадок допоміг українцям заощадити. Бразильці до останнього не могли підшукати суперника на призначену контрольну дату, хоча заздалегідь анонсували, що це буде або європейська, або африканська команда, а матч пройде в Англії.

Так що зараз саме бразильці запропонували України "товарняк", вони ж займуться організацією зустрічі 11 жовтня на тридцятичотиритисячному стадіоні "Прайд Парк" у місті Дербі. Про фінансові зобов"язання з нашого боку в такому випадку мова не йде.

Квитки на матч вже надійшли у продаж. Про це повідомив сайт клубу "Дербі Каунті", на стадіоні якого відбудеться гра. Доросла перепустка на стадіон коштує 30 фунтів (близько 317 гривень).

За матеріалами ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «ФФУ заощадить на бразильцях $ 2 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути