Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2008 15:22

Ferrari випустила офісні крісла у вигляді спортивних сидінь (ФОТО)

Ferrari спільно з компанією Racechairs представили колекцію офісних крісел.

Ексклюзивні крісла були перероблені безпосередньо із спортивних сидінь. Окрім Ferrari, умільці з RaceChairs узяли сидіння з машин таких преміум брендів як Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche і Corvette.

Як завжди, прагнення до комфорту і розкоші упирається в цінову стіну. За те, щоб примоститися в оригінальне крісло Ferrari 360, доведеться викласти близько 6000 доларів. А ось крісло LamborghiniMurcielagoLp640 обійдеться в 11000 доларів.


Ferrari - італійська автомобілебудівна компанія, яка випускає автомобілі. Штаб-квартира і виробництво - в місті Маранелло, поблизу Модени. Заснована в 1929 році Енцо Феррарі як ScuderiaFerrari, виробляти транспортні засоби почала в 1946 році.

В даний час компанія Ferrari належить групі Fiat. Голова ради директорів і президент компанії - Лука ді Монтедземоло. Оборот компанії в 2007 році склав 1,67 млрд. євро, а число співробітників - 2,9 тис., повідомляє sport.oboz з посиланням на портал "Діло".

Зараз ви читаєте новину «Ferrari випустила офісні крісла у вигляді спортивних сидінь (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути