вівторок, 06 березня 2007 15:29

Фергюсон знайшов заміну Кріштіану Роналду

  Нані
Нані

Португальський півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, 22 роки, скоріше за все залишить клуб влітку, інформує Євроспорт. Власник клубу американець Малколм Глейзер схиляється до того, щоб прийняти пропозицію мадридського "Реалу", що складає рекордні 50 мільйонів фунтів.

Помічник Алекса Фергюсона португалець Карлош Кейруш порадив головному тренеру "МЮ" звернути увагу на півзахисника ліссабонського "Спортинга" Нані, 20 років.

Переїзд хавбека на "Олд Траффорд" досить реальний, оскільки між клубами встановлені приязні стосунки. Трансферна вартість Нані теж відносно невелика - 7 мільйонів євро.

За "Спортинга" Нані дебютував у середині минулого сезону. З того часу він провів у складі португальського гранда 32 матчі та забив 8 голів.

Проблема в тому, що агентом футболіста є Хорхе Мендес, у якого тісні звязки з "Челсі", який теж не проти придбати талановитого півзахисника.

Саме зі "Спортинга" перейшов до "МЮ" Кріштіану Роналду у 2004 році за 12,25 мільйона фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон знайшов заміну Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути