Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 09:33

Фергюсон за свої емоції відбувся легким переляком

Фергюсон за свої емоції відбувся легким переляком
Федерація футболу Англії, вивчивши відеозапис, не каратиме головного тренера "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона за емоційні жести в адресу уболівальників "Редінга".

Спочатку бос "Манчестер Юнайтед" нібито зробив непристойний жест в адресу уболівальників "Редінга", після того, як Уейн Руні відкрив рахунок в цьому матчі на "Маджескі Стедіум". А потім агресивно потряс кулаком в адресу тренера "Редінга" Уоллі Доунса, після того, як Роналдо забив другий гол у ворота господарів. Обидва моменти чітко зафіксували телекамери.

- Все, що я зробив – це виплеснув емоції, коли ми перемогли в одному з найскладніших матчів сезону. "Редінг" завжди влаштовує нам нелегке життя. Нам довелося намотати за цей матч, напевно, більше кілометрів, чим в будь-якій іншій грі цього сезону, – сказав Фергюсон, який нещодавно відбував двохматчеву дискваліфікацію за образу судді в листопадовому матчі манкуніанців з "Болтоном".

Цього разу сер був виправданий. Уважно вивчивши запис інциденту і проконсультувавшись з резервним суддею, Федерація футболу вирішила не застосовувати відносно Фергюсона дисциплінарні заходи, визначивши, що таким чином шотландський фахівець дійсно святкував перемогу.

Джерело: "Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Фергюсон за свої емоції відбувся легким переляком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути