понеділок, 12 квітня 2021 17:59

Фергюсон назвав найгірший трансфер, що закінчився катастрофою

Фергюсон назвав найгірший трансфер, що закінчився катастрофою
Фергюсон відчував, що помилився з трансфером Харгрівза. Фото: Reuters

Колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон розповів про трансфер, який він вважає одним з найпровальніших за час роботи з клубом.

"Я вже з меншою теплотою згадую наш трансфер Оуена Гаргрівза. 2006 року він був феноменальний. Саме такий гравець був нам потрібен, щоби заповнити порожнечу, що утворилася з відходом Роя Кіна. Ми почали готувати пропозицію. Але я вивчив його гру і відчув сумнів. Я не був так упевнений у ньому.

Девід Ґілл старанно працював, погоджуючи трансфер з "Баварією". Я зустрівся з агентом Оуена на фіналі Кубка світу в Берліні. Приємна людина, юрист. Я сказав йому, що Гаргрівз може домогтися прогресу в "Юнайтед". У підсумку це обернулося катастрофою.

Оуен взагалі не відчував впевненості в собі. Він навіть близько не показував наміри впоратися зі своїми проблемами зі здоров'ям. Я бачив, як на тренуваннях він часто вибирав простіші вправи. Це було одне з найбільших розчарувань у моїй кар'єрі", - наводить слова Фергюсона Pundit Arena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо програв колишній команді

За 4 сезони в складі "Манчестер Юнайтед" Гаргрівз провів 27 матчів і забив 2 голи. Алекс Фергюсон тренував "Манчестер Юнайтед" з 1986-го по 2013 рік. Саме він закінчив епоху "Ліверпуля".

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон назвав найгірший трансфер, що закінчився катастрофою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути