Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 10:34

Фергюсон знущається з власників "Манчестер Сіті"

Тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон відверто посміявся над бажаннями нового власника "Манчестер Сіті" в особі "AbuDhabiUnitedGroup", який бажають зробити "городян" п"ятим провідним клубом Англії і тому запрошують в команду топ-гравців Прем"єр-ліги і, зокрема, з "МЮ", повідомляє TheGuardian.

Фергюсон запропонував арабським друзям звернутися до історії, яка, як відомо, багато чому вчить. "У 50-х роках у схожій ситуації опинився "Сандерленд", в якому навіть не дивлячись на найбагатшого на той час спонсора так і не була створена справжня команда", - нагадав сер Алекс з висоти свого положення.

Що стосується сподівань колоритних панів з Абу Дабі скуповувати оптом і уроздріб кращих гравців, серед яких називалися Кріштіану Роналду, Сеск Фабрегас і Фернандо Торрес, то ці наміри Фергюсон назвав "абсурдом" і розреготався. "Це тільки розмови", - додав він.

Щоб перетворити "велику англійську четвірку" ("МЮ", "Челсі", "Ліверпуль" та "Арсенал" - приклад) потрібні, на думку, сера Алекса мудрість та терпіння, а не тільки гроші, як вважають в "Храмі Фатуму". Так Фергі з властивою йому прямотою називає стадіон "Сіті".

"Євро-футбол"

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон знущається з власників "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути