неділя, 22 квітня 2007 14:53

Фергюсон хоче помститися "Мілану" за поразку дворічної давності

Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, 65 років, впевнений, що у його команди є відмінна можливість обіграти "Мілан" в півфіналі Ліги чемпіонів і помститися за поразку дворічної давності, інформує sport.com.ua.

-Ми створили багато моментів в матчі з "Міланом" два роки тому, і у вівторок також створюватимемо їх. Ключове питання в тому, чи зможемо ми їх реалізувати. Коли ми грали на "Сан-Сіро", у червоно-чорних були три хороші моменти, і вони використовували один з них, у нас же було п"ять шансів, але жоден з них ми не змогли реалізувати. Якщо команда на такому рівні не використовує голеві ситуації, нема кого звинувачувати, окрім неї самої, - роздумує Фергі.

Неприємним дзвінком перед грою з "Міланом" для Фергюсона стала нічия (1:1) в Прем"єр-лізі з "Мідлсбро", а ще більшим ударом - травма захисника Ріо Фердінанда, який вибув за попередніми оцінками на два тижні.

Проте Фергюсон залишається настроєним оптимістично.

-Ми визнаємо, що у "Мілана" велика європейська історія. Вони грали у фіналах єврокубків 10 разів, це фантастичний рекорд. Але я упевнений, що ми гратимемо краще, ніж два роки тому, а вони, сподіваюся, не будуть більше в такій формі. Якщо ми виграємо і не пропустимо в першому матчі, нас буде практично неможливо перемогти, - говорить сер Алекс.

Два роки тому "Мілан" двічі обіграв "Манчестер" в 18 фіналу Ліги Чемпіонів з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон хоче помститися "Мілану" за поразку дворічної давності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути