Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 13:47

Фелпс зіграє в комедійному телешоу разом з репером

Фелпс зіграє в комедійному телешоу разом з репером

Володар восьми золотих нагород пекінської Олімпіади американський плавець Майкл Фелпс зіграє в декількох комедійних етюдах в рамках популярного американського телешоу "SaturdayNight Live". Він виступить спільно з хіп-хоп-виконавцем Лілом Уейном, повідомляє Лента.Ру. Прем"єра нового сезону шоу відбудеться 13 вересня на телеканалі NBC.

"SaturdayNight Live" - вечірнє музично-гумористичне шоу, яке виходить на каналі NBC з жовтня 1975 року. Трансляція передачі ведеться з нью-йоркського хмарочоса в Рокфеллер-центрі. Організатори шоу запрошують в студію знаменитих акторів, музикантів, діячів культури і мистецтва, які беруть участь в постановках і скетчах програми.

Фелпс буде не першим спортсменом, запрошеним на шоу "SaturdayNight Live". У різні роки в студії програми виступали хокеїст Уейн Гретцкі та американські футболісти Том Бреді і Пейтон Меннінг, які також брали участь в гумористичних постановках.

Зараз ви читаєте новину «Фелпс зіграє в комедійному телешоу разом з репером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути