Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 15:51

Федоришина назвали кращим українським спортсменом квітня

Експертна комісія Національного олімпійського комітету з визначення найкращого спортсмена та тренера місяця підбила підсумки спортивного квітня.

За рішенням Комісії найкращим спортсменом визнано чемпіона Європи з вільної боротьби Василя Федоришина (до 66 кг), а найкращим тренером – наставника борця Ігоря Барну. Здобуття "золота" в фінському Тампере дозволило лауреату квітня вибороти право участі на Олімпійських іграх в Пекіні. Василь Федоришин вже третій рік поспіль утримує право найсильнішого борця континенту.

Експерти відзначили вагомі досягнення цілого ряду спортсменів, які тріумфували на континентальних першостях в олімпійських номерах програми. Так, на чемпіонаті Європи з боротьби греко-римським стилем перемогою відзначився Армен Варданян (до 66 кг), а на першості континенту з важкої атлетики золоті нагороди вибороли Наталія Троценко (53 кг) та Ольга Коробка (+75 кг).

НОК України з листопада 2005 року щомісяця визначає найкращого спортсмена, а починаючи з січня 2007-ого вшановує і найкращого тренера. Наприкінці року Національний олімпійський комітет визначатиме найкращого спортсмена і тренера року.

НОК України
Зараз ви читаєте новину «Федоришина назвали кращим українським спортсменом квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути