Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 20:49

Федерер вирішив обзавестися тренером

Перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер найближчим часом, можливо, все-таки обзаведеться особистим тренером. Про це 12-кратний переможець турнірів "Великого шолома" заявив на прес-конференції, присвяченій майбутньому виставковому матчу проти американця Піта Сампраса, який відбудеться 10 березня поточного року в нью-йоркському "Медісон Сквер Гарден".

На питання, чи зв"язано бажання найняти тренера необхідністю спеціальної підготовки до "Ролан Гаррос", Федерер відповів:

- Я не думаю, що мені доведеться кардинально міняти свою гру, і, знаєте, взагалі не упевнений, що повинен це робити. У мене є здатність її варіювати, і в цьому полягає моя головна сила.

Навесні минулого року Роджер Федерер розлучився зі своїм тренером Тоні Рочем і до цих пір не знайшов йому заміну. По словах Федерера, в лютому він подумає і прийме остаточне рішення. Як один з можливих варіантів Федерер розглядає продовження співпраці з капітаном швейцарської збірної Серевіном Люєті, який останнім часом супроводжує його на турнірах. Крім того, є цілий ряд досвідчених тренерів, до яких Федерер час від часу звертається за допомогою.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Федерер вирішив обзавестися тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути