пʼятниця, 04 квітня 2008 09:54

Федерер програв у чвертьфіналі Sony Ericsson Open

Федерер програв у чвертьфіналі Sony Ericsson Open

Перша ракетка світу Роджер Федерер не зміг подолати стадії 1/4 фіналу тенісного турніру в Маямі Sony Ericsson Open. Ця поразка стала четвертою для швейцарця у цьому році. Напередодні турніру він говорив про те, що відчуває в собі сили перемагати і далі. У кожної людини бувають спади, але це не значить, що на ній потрібно ставити хрест. Після турніру у Маямі хрест на тенісистові навряд поставлять, але чергова порція критики на його адресу таки виллється.

Чергові проблеми у сезоні Федереру створив американець Енді Роддік. Уже початок поєдинку обіцяв напружений і цікавий матч. Перший сет на тай-брейку виграв Роддік 7:6, у другому переміг Федерер 6:4. Проте вирішальна третя партія залишилася за американцем - 6:3.

В іншому чвертьфінальному поєдинку Микола Давиденко розгромив сербя Янко Тіпсаревіча 6:2, 6:1. Саме росiянин і стане наступним суперником Роддіка. Іншу півфінальну пару склали Рафаель Надаль з Іспанії та Томаш Бердих з Чехії.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Федерер програв у чвертьфіналі Sony Ericsson Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути