середа, 22 вересня 2021 14:15

Favbet перезавантажує проект Favbet Experience

  Після відкриття кордонів та послаблення ковідних правил компанія вирішила відновити емоційні подорожі на популярні спортивні події
Після відкриття кордонів та послаблення ковідних правил компанія вирішила відновити емоційні подорожі на популярні спортивні події

Favbet Experience стартував у 2017 році з матчу відбору Чемпіоната Світу 2018 між Хорватією та Україною в Загребі. За 2 роки десяткам учасників акції вдалося побувати на матчах Ліги Чемпіонів, фіналі Ліги Європи, фіналі кубка Німеччини, Ель Класіко, дербі Нідерландів, матчах збірної України, Формулі-1 в Абу-Дабі, Монако та Монці, боксерському поєдинку Олександра Усика в Берліні та багатьох інших.

Ціль проекту відповідає духу Favbet — подарувати клієнтам неймовірні емоції та враження від гри. Відкрити для себе новий вимір перегляду спортивних подій та отримати унікальний досвід.

За понад 20 років існування компанії у Favbet зрозуміли, що найцінніший та незабутній подарунок — враження. Це те, що пронесеш з собою протягом життя та чим ділитимешся з іншими.

У Favbet раді сповістити, що у жовтні 2021 року Favbet Experience повертається. Він стартує в рамках масштабного промо-заходу "Викради 21 тачку у Favbet" з подорожі в Барселону.

Кожен охочий зможе взяти участь в розіграші, поборотися за можливість відвідати столицю Каталонії. Побачити архітектурні шедеври Антоніо Гауді серед яких і головна візитівка Барселони — Храм Святого Сімейства. Насолодитися місцевим вином та сангрією на узбережжі Середземного моря. І просто відчути дух Каталонії.

Окраса поїздки — легендарний "Камп Ноу", на якому переможці промо-заходу побачать наживо, як іспанці вболівають за своїх на матчі Ліги чемпіонів Барселона - Динамо.

До грудня 2021 року Favbet розіграє 6 подорожей у різні точки Європи.

У Favbet Experience включено: переліт в обидва боки, трансфер, проживання, квиток на футбол та різні культові місця Барселони. Разом з переможцями промо-заходу в подорож відправиться "secret guest" — відомий шоумен чи блогер.

Від переможців промо-заходу необхідні лише гарний настрій та бажання відкривати нові горизонти вражень.

Деталі за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Favbet перезавантажує проект Favbet Experience». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути