понеділок, 24 березня 2008 16:10

Фани "Зеніта" побили міліціонерів

У райцентрі Мала Вішера Новгородської області були затримані фанати футбольного клубу "Зеніт". На цих вихідних група молодих людей, яка їхала на електричках на матч "Зеніта" з ФК "Москва", почала безчинствувати на вулицях міста.

"Коли двоє офіцерів міліції - дільничний інспектор-жінка і інспектор ГИБДД - спробували їх зупинити, закликавши до порядку, агресивна молодь почала бити міліціонерів. Серйозні травми отримала жінка", - повідомили в прес-службі УВС в Новгородськой області.

Двоє вболівальників були затримані і доставлені в районне відділення міліції. В цей час проводиться дізнання, вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 318 КК РФ (застосування насильства проти представника влади), яка передбачає позбавлення волі строком до п"яти років.

У містах Окуловка і Мала Вішера роблять пересадку з електропоїздів петербурзького і московського напрямів, через що тут часто стаються бійки за участю фанатів столичних футбольних клубів. Один з найбільших інцидентів стався в Окуловці в 1999 році. Тоді в безпорядках, влаштованих фанатами ЦСКА, постраждали декілька чоловік, було завдано матеріальних збитків муніципальному майну.

Newsru.com
Зараз ви читаєте новину «Фани "Зеніта" побили міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути