Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 14:03

Фани "Дніпра" зупинили клубний автобус, вимагаючи пояснень

Цікавий інцидент стався після матчу останнього туру чемпіонату України проти "Нафтовика" з тренером і футболістами "Дніпра". Клубний автобус, в якому вони знаходилися, був зупинений фанами дніпропетровської команди, які перекрили дорогу і вимагали пояснень невдалим виступам колишнього лідера на старті весняної частини першості.

Спочатку до вболівальників вийшли тільки Олег Протасов і Вадим Тищенко, адже саме до тренерського штабу, а не до гравців у фанатів накопичилися питання.

- Олег Валерійович, що відбувається з командою?
- У команду прийшли сім нових футболістів, - почав Протасов. - Всіх їх потрібно пробувати в різних поєднаннях, а їм самим потрібний час, щоб притертися до партнерів. Команда зараз у стадії становлення. Але ми вже виглядали краще, ніж в грі 2 березня проти "Динамо". Щодо самовіддачі футболістів у мене ні до кого претензій немає - всі старалися, билися.

Але цим Протасов не зміг заспокоїти фанатів. Адже "Дніпро" не змогло перемогти команду, мало не половина якої складена з колишніх дніпропетровців, відданих в оренду. Головний тренер "Нафтовика" Валерій Городов використав в стартовому складі відразу чотирьох таких виконавців: Сердюка, Балабанова, Бідненка і Котенка, останній і став автором голу.

- Це практикується у всьому світі, - спробував пояснити Протасов. - Нічого дивного в цьому немає, що футболісти дуже мотивовано грають проти своєї колишньої команди.

Фанати продовжували "тиснути":

- А чому команда повернулася з Туреччини тільки 29 лютого, перед самою грою з "Динамо"? Ті ж кияни тренувалися в Україні вже тиждень.

- Так робили і Валерій Лобановський, і Євген Кучеревський, - парирував тренер. - Та і той же "Нафтовик" прилетів в один день з нами і виграв після цього в Одесі. А ви що думаєте - футболісти 29 лютого загуляли?

- Так, саме так ми і вважаємо.

- Мені шкода, але ви дуже погано думаєте про гравців.

Потім з автобуса вийшли Денис Андрієнко і Андрій Русол. Останній як капітан пообіцяв від імені всієї команди зробити все можливе в плані гри і результатів. А Протасов попросив уболівальників підтримати гравців саме зараз і всім разом вибиратися зі складної ситуації, в яку потрапила команда. Один з присутніх уболівальників прокричав: "Ми віримо вам, Олег Валерійович!", після чого напруга дещо спала і команда продовжила свій шлях додому.

Газета по-киевски
Зараз ви читаєте новину «Фани "Дніпра" зупинили клубний автобус, вимагаючи пояснень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути