вівторок, 19 лютого 2008 15:30

Фанати "Рочдейла" "розморожують" газон клубного стадіону, палячи вогнища

Вболівальники англійського футбольного клубу "Рочдейл" палять вогнища на полі стадіону команди, щоб відігріти замерзлий газон. Фанати розставили близько 40 бочок по всій площині поля і палять в них вугілля і дрова. Поки спроби вболівальників успіху не мають - черговий матч команди був скасований.

У вівторок, 19 лютого, "Рочдейл", який виступає в четвертій за значущістю лізі Англії повинен був провести матч чемпіонату проти "Ноттс Каунті". Проте, не дивлячись на всі зусилля вболівальників, їм не вдалося привести газон в нормальний стан, і зустріч була скасована.

В цей час фанати продовжують підтримувати вогонь, розраховуючи зробити можливим проведення суботнього матчу з "Уайкомб Уондерерс". Голова ради директорів "Рочдейла" Кріс Данфі подякував вболівальникам, назвавши їх кращими в світі.

"Ми підтримуватимемо вогонь, тому що в суботу у нас дуже важлива гра. Дрів вистачає, але нам потрібно ще більше бочок, щоб розставити їх по всій площині поля", - розповів Данфі про хід робіт на стадіоні.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Фанати "Рочдейла" "розморожують" газон клубного стадіону, палячи вогнища ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути