Ексклюзиви
неділя, 28 вересня 2008 13:26

Євро-2012. В Польщі перевіряли готовність туалетів

Євро-2012. В Польщі перевіряли готовність туалетів

Більшість громадських туалетів у містах Польщі, де проходитиме Євро-2012, відповідають стандартам Чемпіонатів Європи з футболу, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на дані дослідження, проведеного центром TNS OBOP.

Дослідження проводилося в рамках підготовки Польщі до Євро-2012. Було обстежено 260 туалетів у чотирьох містах країни, де пройдуть футбольні матчі Євро-2012 - у Варшаві, Вроцлаві, Гданьську та Познані.

"Не лише автостради та стадіони будуть візитною карткою країни. Не всі вболівальники зможуть побувати на матчах, проте кожен вболівальник користуватиметься туалетом", - переконували журналістів організатори кампанії.

Близько 90% громадських туалетів у Польщі відповідають санітарним нормам, вважають дослідники. На їхню думку, найгірше виглядають туалети на авто- і залізничних вокзалах, краще всього - в готелях і великих торгових центрах.

У 85% туалетів не було неприємного запаху. Проте майже в кожній десятій кабіні не виявилося туалетного паперу, в кожному четвертому крані в туалеті не було гарячої води, а в 7% туалетів не працювала сушарка для рук.

Тільки у 29% туалетів був освіжувач повітря, рулон запасного туалетного паперу був лише у кожній п"ятій кабіні, наводить центр дані свого дослідження.

80% громадських туалетів у Польщі є безкоштовними і лише в 18% платять за відвідини туалету ресторанах і пабах.

В рамках підготовки до ЄВРО-2012 було відкрито навіть спеціальний інтернет-портал www.toaleta2012.pl, де розміщена інформація про готовність польських туалетів до Чемпіонату Європи з футболу.

Залишається лише сподіватися, що українські туалети перевірятимуть ще не скоро.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. В Польщі перевіряли готовність туалетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути