Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2009 15:40

Євро-2012. Харків і Дніпропетровськ вразили УЄФА

Євро-2012. Харків і Дніпропетровськ вразили УЄФА

Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор заявив, що він особисто і вся делегація УЄФА отримали великі враження в ході ознайомлення з процесом підготовки Харкова до проведення Євро-2012.

Згідно інформації сайту Харківської міської ради, свою оцінку стану підготовки Харкова до Євро-2012 Тейлор зробив після огляду міста і ряду об"єктів його інфраструктури, які готуються до проведення ігор фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Я і члени делегації вражені і самим містом, і тією підготовкою, яку сьогодні демонструють як єдина згуртована команда міська і обласна влада. Харків - одне з небагатьох міст, і не тільки України, де до цього заходу підійшли спільно, зважено і прагматично", - передає слова Тейлора сайт міськради.

Експертам УЄФА влаштували екскурсії містами

Делегація УЄФА оглянула залізничний вокзал "Харків-пасажирський", стадіон "Металіст" і міжнародний аеропорт "Харків". Експерти УЄФА побували також на площі Свободи в центрі Харкова, де буде створена фан-зона під час матчів Євро-2012, оглянули пам"ятники засновникам Харкова, Тарасу Шевченку і Футбольному м"ячу. Члени делегації відвідали також кафедральний собор Благовіщенський.

Після знайомства з Харковом делегація відправилася літаком до Дніпропетровська, де Тейлор відзначив злагоджену роботу влади Дніпропетровська і регіону з підготовки проведення фінальних ігор футбольного чемпіонату. За словами генсека УЄФА, він не сумнівається в тому, що Дніпропетровськ буде серед чотирьох українських міст, які прийматимуть Євро-2012.

У Дніпропетровську делегація відвідала аеропорт, готелі міста, зокрема, розважальний комплекс на набережній Дніпра, на місці якого планується побудувати п"ятизірковий готель на 540 номерів, а також Фестивальний причал на Дніпрі, де знаходитиметься фан-зона для уболівальників, і Центральний залізничний вокзал міста, де був презентований план його реконструкції.

За матеріалами sport.segodnya, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Харків і Дніпропетровськ вразили УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути