вівторок, 27 травня 2008 11:12

Еволюція тенісної моди (ФОТО)

Теніс вважається аристократичним видом спорту. Аристократи слідують традиціям, втім, і жіночу красу теж полюбляють. Мода в тенісі при всьому аристократизмі не стоїть на місці. На початку минулого століття спортсменки з"являлися на корті в спідницях по щиколотку, джентльмени — в білих штанах.

Зараз турніри перетворилися на своєрідні форуми краси і молодості. З"явилися рекламодавці, які прихопили з собою і модельєрів. Спідниці дівчат коротшали зі швидкістю подачі Горана Іванішевіча, якого прозвали Містер Ейс. Тенісисти дозволяють собі будь-які фантазії. І ось вже флібустьєр Андре Агассі виходить на корт в різних шкарпетках! Організатори у шоці, але у "Найк" за все заплачено. Декольте тенісисток стає все глибшим, і публіка, затамувавши подих, споглядає Серену Вільямс, яка нахилилася до м"яча, що низько летів.

Подібні до чоловічих футболки Мартіни Навратілової пішли в минуле. У тенісках тепер і чоловіки не грають, лише пай-хлопчик Роджер Федерер зберіг їм вірність. Його головний конкурент Рафаель Надаль ввів моду на майки, які оголяють могутній загорілий торс, убивчі для прекрасної половини людства біцепси та ще і піратську бандану начепив на розкішну шевелюру.


Тенісистки взагалі відійшли від спортивного дресс-коду, багато хто завів особистих модельєрів. Маша Кириленко виходить на корт у платтячку від відомої кутюр"є Стели Маккартні.

Серена Вільямс любить контрастну колірну гамму. Вона з"явилася на корті в білій міні-спідничці і таких же білих трусиках, на яких ззаду було написано Williams. Імовірно, щоб ніхто не переплутав.

Маша Шарапова не довіряє нікому, заявляючи, що сама придумує собі вбрання. У неї непогано виходить. Росіянка продемонструвала мільйонам своїх шанувальників повітряне платтячко на тонких бретелях, яке переходить в еротичні шорти-велосипедки. Оригінально і підкреслює пишність ніжок тенісної примадонни. Це вбрання, звичайно, не єдине в колекції тенісистки-модельєра. Є, наприклад, і плаття з квіткою, яка розкривається, на спині.

"Спорт день за днём"

Зараз ви читаєте новину «Еволюція тенісної моди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути