Ексклюзиви
субота, 27 листопада 2010 17:13

Ето'О вибачився перед своєю жертвою

Ето'О вибачився перед своєю жертвою

Захисник "К'єво" Бостьян Цесар повідомив, що нападаючий "Інтера" Самуель Ето'О вибачився перед ним за свою поведінку в матчі 13-го туру серії А.

Нагадаємо, що Ето'О вдарив Цесаря головою в груди. Арбітр не бачив цього епізоду, але дисциплінарний комітет, розглянувши відеозапис епізоду, дискваліфікував камерунця на три матчі.

"Ето'О подзвонив мені і сказав, що насправді шкодує про те, що трапилося. Він приніс вибачення і мені, і моїй родині. Я розумію, що це сталося через сильну напругу, тому негайно прийняв вибачення Самуеля. Вибачившись, він вчинив як справжній чемпіон.

Під час гри на емоціях всяке може трапитися, але важливо, що, осмисливши все, Ето'О визнав свою помилку. Це ознака справжнього професіоналізму. Я вже забув про цей інцидент, все в порядку", - розповів Цесар в інтерв'ю Gazzetta dello Sport.

Тим часом, захисник міланського "Інтера" Марко Матерацці вважає, що вчинок його партнера по команді Самуеля Ето'О не має нічого спільного з тим, що сталося у фіналі чемпіонату світу-2006 між Матерацці і Зінедіном Зіданом.

"Між вчинками Ето'О і Зідана є велика різниця. Самуель вибачився перед усіма, чого Зідан не зробив. У будь-якому випадку я потиснув йому руку, і моя совість спокійна", - наводить слова італійця Sky Sport Italia.

За матеріалами Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «Ето'О вибачився перед своєю жертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути