вівторок, 23 вересня 2008 11:32

Єрьоменко - перший фін, який забив гол в чемпіонаті України

Після перемоги в Одесі "Динамо" продовжило свою безпрограшну виїзну серію, яка тепер нараховує 49 матчів. Це абсолютний рекорд! Оптимістично виглядають й інші показники – кияни 23 матчі поспіль не залишають поле без забитого м"яча, а в чотирьох останніх зустрічах не пропустили жодного м"яча.

Точні удари Єрьоменка, Гіоане та Кравця принесли "Динамо" 125-у перемогу з великим рахунком. Це найкращий показник серед українських команд.

М"яч Артема Кравця на самому початку другого тайму став 60-м для "Динамо" в поєдинках проти "Чорноморця". Суперники засмучували кіперів киян лише 22 рази.

В дебютному матчі з "Чорноморцем", Малхаз Асатіані став восьмим грузином, який захищав кольори "Динамо" в чемпіонаті України. До нього 72 матчі провів Каладзе - найкращий показник серед грузинських гвардійців "Динамо". 26 поєдинків на рахунку Деметрадзе, по 21 - Джишкаріані і Цвейби, 6 - Марцваладзе, по 2 - Аладашвілі та Імедашвілі.

М"яч у ворота Ширяєва став першим для Романа Єременка після переходу до "Динамо". Нагадаємо, що фінський півзахисник дебютував в останній день літа в поєдинку проти донецького "Металурга", а потім двічі поспіль виходив у стартовому складі в матчах проти "Арсеналу" і "Чорноморця". Також Роман став першим громадянином Фінляндії, який відзначився забитим м"ячем у чемпіонаті України.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Єрьоменко - перший фін, який забив гол в чемпіонаті України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути