неділя, 27 січня 2008 12:57

Ерікссон перемоги випрошував у італійської ворожки

Ерікссон перемоги випрошував у італійської ворожки
Екс-наставник збірної Англії Свен-Горан Ерікссон регулярно звертався за порадою до відомої італійської ворожки під псевдонімом Мага Клара, яка прославилася своїми заявами про те, що наділила Роберто Баджо магічними силами, щоб він привів "Скуадра адзурру" до титулу чемпіонів світу у 1994 році.

Це з"ясувалося в ході слідства над 65-річною уродженкою Апеннінського півострова Кларою Романо (справжнє ім"я Мага Клари), звинуваченою італійськими властями в несплаті податків.

В ході обшуку на квартирі підсудної була виявлена фотокопія виписаного чека Ерікссоном. Швед почав відвідувати сеанси ворожки, кожен з яких обходився йому десь в 3500 євро, ще будучи наставником "Лаціо", а потім продовжив спілкуватися з Кларою і після переїзду на Британські острови - "баронеса", як вона вимагала себе називати, надавала послуги і по телефону.

- Містер Ерікссон дійсно був клієнтом Мага Клари, але це все, що ми можемо сказати, - розповіла жінка, що назвалася представницею ворожки.

У нинішньому клубі Ерікссона "Манчестер Сіті", так само як і у Федерації футболу Англії, цю інформацію коментувати відмовилися.

Свен-Горан Ерікссон виявився не єдиним клієнтом ворожки від світу футболу - в коло її відвідувачів входили і інші високопоставлені фігури, наприклад, президент "Інтеру" Массимо Моратті. Він, як і шведський фахівець, регулярно звертався до Клари за прогнозами.

- Справа дуже заплутана, адже її відомі клієнти не хотіли б говорити про це, - повідомило джерело в слідчій групі.

Новина вже викликала живу реакцію серед уболівальників збірної Англії, які побачили корінь проблем збірної при Ерікссоні в його контактах з італійською ворожкою.

- Але ж, що важливе, ніхто з клієнтів не звинувачував її в обмані,  - відзначив адвокат Клари Романо Джанфранко Форміца.

Джерело: "Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Ерікссон перемоги випрошував у італійської ворожки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути