середа, 23 січня 2008 20:05

Енергетична криза в ЮАР може зірвати ЧС-2010

Енергетична криза в ЮАР може зірвати ЧС-2010
Енергетична криза в ЮАР ставить серйозні питання з приводу того, чи зможе ця країна організувати і прийняти на належному рівні чемпіонат світу-2010. Таку думку в середу озвучив голова туристичної асоціації ЮАР (SATSA) Майкл Таталіас.

"На стадіонах можуть бути встановлені кращі генератори в світі, які дозволять здійснювати телетрансляції, але чи захочуть вболівальники приїхати до Південної Африки, якщо в готелях не вистачатиме електрики? Ми повинні поставити собі питання: чи можемо ми зробити це (організувати чемпіонат світу)?", - сказав Таталіас.

Ця заява послідувала через декілька днів після аварійних відключень електроенергії по всій країні, які мали місце через те, що національному постачальникові електроенергії, компанії Eskom, не вдавалося задовольнити виникаючий попит. Через брак електроенергії були проведені відключення, які охопили всю територію країни. Брак електроенергії відчуватиметься в ЮАР протягом як мінімум найближчих п"яти років, що може породити і транспортну проблему, оскільки робота світлофорів може бути паралізована.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Енергетична криза в ЮАР може зірвати ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути